Преглед на пријави

Филтрирај по Тип на пријава:
Пребарај по датум: Од: До:
Пребарај по број на пријава:

Денес


Нема пријави за денес.


Последни 7 дена


Статус Пријава
Одговорено Zdravo, bi sakal da prijavam neoddrzuvanje na zelenata povrsina vo parkot kaj spomenik kosturica. Toj park lice na se no ne na park. Trevata e nad edno merto visoka. Gradonacalnikot veti deka do...Повеќе
13.05.2019 во 14:50:10
Тип на пријава: Јавно зеленило


Поддржано од УСАИД - Проект за локална самоуправа


©2019 Општина Неготино